De gent equivocada

Hi ha un tipus de gent que viu totalment equivocada. Permanentment. Viatgen pel món amb l’equivocació com a bandera. Sopar al Basset, Vic, taula del davant, dues dones, mare i filla, amb una nena petita, pobreta. Demanen una amanida, per les tres. En un moment determinat, la mare de la nena dirà que l’amanida és molt bona, i la iaia li respondrà amb un “hombre, es que vale seis con noventa!”. La nena petita dirà que vol alguna cosa més i la seva mare li respondrà amb un abominable “vols dir que tens tanta gana?”. Encabat la nena encara dirà que li agradaria fer alguna cosa de postres, i la mare li donarà la mateixa resposta que abans. Al final la mare cedirà un iogurt. S’ha de ser molt cruel per fer això a un fill. I s’ha d’estar molt equivocat per anar a petar a un restaurant com aquest amb la intenció de compartir una amanida entre tres persones. Pel mateix preu (en realitat, per una mica més) podrien haver anat a fer un entrepà a qualsevol banda, que és el que fem les persones normals quan no volem anar-nos a gastar cinquanta euros per barba en un àpat, però potser hagués sigut massa poc pel que estaven intentant aparentar amb tant poc d’encert. La iaia, que no es treu les ulleres de sol en tota l’estona que són allà a dins, es posa, havent “sopat”, a jugar a dòmino amb la seva néta. És el que se sol fer en aquesta mena d’establiments, sí senyor. Després de tot, encara es permet el luxe de criticar nosé quin collons d’eventualitat sobre l’amanida. S’han de tenir molt grossos per anar per la vida amb aquesta mala llet còsmica.

Al final, quan nosaltres ja havíem acabat, m'aixeco i topo amb un dels llums que tant correctament il•luminen les taules de forma individual. Imaginat que en comptes d’haver sigut jo el que fon una bombeta amb el cap, hagués sigut la dona de l’amanida compartida. Quina ruïna de negoci. Cal vigilar molt amb aquest tipus de gent. Són els que en aquest país es coneixen popularment com uns fills de puta. Integrals.

Publicat perDeivit Tustei a 10:16  

4 comentaris:

Unknown ha dit... 1 d’agost del 2009, a les 12:29  

jo diria que més que filldeputa, són miserables. Així no es pot anar pel món.

GuSbd ha dit... 1 d’agost del 2009, a les 13:38  

Conclusions:
1.- d'aquestes tres dones dues són putes, la mare i la iaia,......
2.- la besàvia de la nena també és puta.
i
3.- la paraula filldeputa tu la fas servir per tot i força.
sigui de gust...

Marina Raurell ha dit... 5 d’agost del 2009, a les 20:50  

A Vic, per desgràcia, i cada vegada mes, et trobes gent aixi a tot arreu. Per sort queda gent amb dos dits de front però a la meitat dels restaurants o bars de la ciutat et pots topar amb gent com aquesta...

No anem pas be.

Anònim ha dit... 9 d’agost del 2009, a les 22:22  

Avui al telenoticies he sentit un comentari que m'ha recordat el teu blog, un amo d'un bar a salou deia que cada dia va mes gent demanant una coca cola i dos gots perque els nens se la parteixin.

Ostias per ser tant cutre-saltxixeru em quedo a casa

Publica un comentari a l'entrada