Ho ha trobat tot bé?

El Departament d’Interior ha proposat de fer enquestes als delinqüents que passin per les dependències policials dels Mossos d’Esquadra. Amb dos collons. Es veu que volen saber si els detinguts troben que el tracte que reben per part dels Mossos és correcte. Les enquestes, a més, també haurien de servir per determinar si l’estat dels calabossos és l’adequat . Encara no se sap ben bé si del que es tracta és d’establir un sistema de qualificacions de calabossos en estrelles, similar al dels hotels, o si simplement la Conselleria d’Interior vol demostrar que té una barra que no se l’acaba.

Aquesta notícia, que si hagués sortit a la llum un 28 de desembre tothom hauria assenyalat com la típica innocentada que fan els mitjans el dia dels innocents, no és cap broma de mal gust. Sembla ser que els dirigents de la policia catalana no en tenen prou posant càmeres a segons quines dependències policials per vigilar el que fan els empleats de la seguretat pública, sinó que, a més, ara demanaran als detinguts a veure com s’hi han trobat, a comissaria. I com s’hi han de trobar, pobra gent? Doncs malament, que d’això és del que es tracta. O és que haurien de quedar-se amb ganes de tornar-hi? A més, algú creu, sincerament, que els detinguts diran la veritat en aquestes enquestes? A ningú li ve al cap la imatge d’un albano-kosovar contestant l’enquesta mentre es tapa la boca per amagar-se el riure i li dona copets a l’espatlla al seu company de cel•la? A l’apartat de “suggerències”, hi veig un “Tot ha anat molt bé, gràcies, però si pot ser, la pròxima vegada, no m’hi tinguin tanta estona, que a les set tenia hora a la perruqueria (el passamuntanyes ja se sap, t’ho aixafa tot), perquè a les vuit havia d’anar a retirar uns diners en una urbanització de Matadepera. Espero que resolguin aquesta lentitud el més aviat possible, gràcies”.

Diuen que deixar Interior en mans d’Iniciativa era la brometa que Montilla tenia preparada perquè els seus socis més dèbils al govern patissin una mica de desgast. I Iniciativa està tornant la brometa amb bromes de molt més mal gust. O potser és que no saben trobar un terme mig. Perquè entre les txeques i aquesta disbauxa en la que s’ha convertit el control a la policia, estic segur que hi ha d’haver un terme mig. Potser Montilla esperava que el comunisme català sabés trobar-lo. Anava equivocat.

Publicat perDeivit Tustei a 20:51  

1 comentaris:

Anònim ha dit... 9 d’agost del 2009, a les 22:19  

Una broma de mal gust? jo ho trobo pitjor que tot aixo. Esta clar que un sistema ISO com el que es vol implantar la ertzainza ja el te pero no son tant imbecils de demanar l'opinio al xoriço de torn sino al client real que es el poble.

Jo nomes veig questionaris com:

1.) Creu que les vegades que el mosso va descarregar la porra contra la seva esquena es:

a) suficient B) insuficient c) vaja merda de mosso D) em va pegar sense que fes res

2.) com valora l'actuacio dels mossos?

a.) franquista b.) franquista c:) franquista

Publica un comentari a l'entrada