Reis mags

Ja hem passat, un any més, l’esdeveniment més important per a la pederastia internacional. El carrer ha quedat saturat de nou a causa de la desfilada protagonitzada per tres homes amb barbes postisses, que semblen sortits d’una producció pornogràfica russa d’aquestes que sempre es troben sota el nom de “family russian sex”. Els nens s’hi acosten, i els homes barbuts —normalment amb guants de seda, que no sigui dit— els toquen. I se’ls asseuen a la falda. A tothom li sembla evident que sota de llurs faldilles, aquests senyors, no hi porten res que els hi subjecti l’òrgan reproductor masculí extern. Però és igual: la màgia de la diada pot amb el sentit de protecció que els pares i les mares no haurien mai de perdre per als seus fills.

La màgica procedència de la llegenda no té res a veure amb els que es disfressen de reis per acomplir amb les seves sòrdides necessitats sexuals, em diran alguns. Bé, no és tant clar. Hi ha un evangeli apòcrif que com tots els evangelis apòcrifs ens revela algun detall interessant. Diu aquest evangeli que els tres reis van anar a visitar Jesús dos anys després del seu naixement. La verge Maria, després d’agrair-los els regals que portaven, va obsequiar-los amb uns bolquers (no se sap si nets o bruts) del seu fill. Es tanca el cercle: la festa pren, definitivament, un significat plenament d’acord amb la realitat de les cavalcades actuals.

Publicat perDeivit Tustei a 10:53  

1 comentaris:

anna ha dit... 10 de gener del 2010, a les 19:56  

Doncs a mi em fascinen els tres reis d'orient, molt més que un tió de fusta que representa que té cul i caga i menja també. No sé res d'evangelis, ni apòcrifs ni no, ni m'interessa la Bíblia ni la història de Jesús. Sóc atea o agnòstica, encara no en sé la diferència, perdona la ignorància. Però m'apassionen, em xiflen els reis d'orient arribant a la plaça major pel carrer amb les seves fastuoses carrosses i amb tota la corrua de patges. M'emociono al sentir Allegria del Cirque du soleil quan entren a la plaça. Em meravella els ulls d'il·lusionats dels nens. M'agradaria tenir fills només per portar-los a veure els reis.

Publica un comentari a l'entrada