Pillud pillat (pillat...)

Ivan Pillud, jugador de l’Espanyol, ha estat immortalitzat fent voleiar la titola en públic davant una webcam. Pel què sembla, Pillud estava jugant a aquesta cosa tant fantàstica (de la qual un dia m’agradarà parlar amb tranquil·litat) que es diu Chatroulette. El jugador, completament despullat, presumint de pectorals i amb la tita als dits, s’exhibia davant de tot aquell a qui li toquessin les imatges de la seva càmera en el sorteig que aquesta web fa constantment entre els seus usuaris.

La primera cosa que cal que ens preguntem, és si Pillud haurà de dir que és addicte al sexe per tal de fer-se perdonar. Aquesta excusa, presentada per Tiger Gods quan va ser enganxat follant pels descosits, faria ben bé el fet si no fos perquè aquí no ens la creuríem. Ni ens la creuríem ni, espero, farà falta que ens l’haguem de creure. El desenllaç del cas de Tiger Gods, amb aquelles imatges on apareixia al costat de la seva mare, demanant perdó i jurant que es “curaria”, va ser tant lamentables que no cal ni aturar-se a opinar al respecte.

A vegades, la gent fa coses estranyes. D’altres vegades, la gent fa el què pot (i si algú guanya 100 milions de dòlars a l’any i té ganes de fer coses, en pot fer moltes). Sigui com sigui, no és necessari inventar que aquell qui fa totes aquestes coses pateix una o altra malaltia. Si Pillud és feliç jugant al Chatroulette de la manera que ho fa, hauria de poder-ho seguir fent sense problemes.

I la primera cosa que hauria de fer Pillud quan algú li preguntés en públic sobre tot aquest afer, hauria de ser abaixar-se els pantalons, treure’s el samaler, i fer-lo servir per a donar copets al front de qui fes la pregunta.

Publicat perDeivit Tustei a 19:21  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada